Column, Giving back, Sociaal

#305. 10 Jaar donor!

Eergisteren mocht ik mijn kristallen/stalen/tinnen/rozen jubileum vieren; 31 oktober was ik namelijk 10 jaar donor 😀  Straight on vanaf mijn 18e, daar ben ik toch stiekem wel een beetje trots op 🙂 

Lang heb ik er trouwens niet over hoeven nadenken. Even serieus, wat moet ik met mijn hart, mijn longen, mijn whatever als ik het loodje heb gelegd? Moet die rommel echt met mij begraven worden om langzaam weg te rotten in een kist? Of  in mijn geval, om verbrand te worden in een oven van 1000° (volgens mij heeft mijn moeder namelijk geregeld dat wij allemaal gecremeerd worden)?

Helemaal niks, nada, noppes!

Dus was de keuze snel gemaakt:


Ben jij (bewust) donor of overweeg je het? Lees dan even terug naar mijn eerdere artikel over de in februari aangenomen donorwet!

 

Wil je nu al donor worden? Geef het door op www.donorregister.nl

 

 

Like&Share
Twitter
Visit Us
INSTAGRAM
RSS

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.