(Positieve) Psychologie, Instant happiness

Uitdaging! 30 Dagen dankbaar zijn

Gisteren beschreef ik het positieve effect dat dankbaarheid heeft op je welbevinden. Naast de tips die in je dat artikel kon lezen heb ik vandaag nog iets moois voor jullie: De 30 day gratitude challenge! Wie plant hem in voor maart? 

Like&Share
Twitter
Visit Us
INSTAGRAM
RSS

2 Comments

 1. Msc Author

  #1 de geur van versgebraden kippenbout
  #2 sowieso mijn smartphone, ik zou niet meer zonder kunnen, maar daarnaast zeker onze special girltoys! Ladies, am I right? 😉
  #3 Sws roze! Maar eigenlijk ben ik de laatste tijd heel erg into ‘kleurrijk’. Waar ik eerder altijd één hoofdkleur koos in huis naast het wit en zwart, heb ik nu het zwart eruit gegooid en staan overal verschillende kleurtjes. ik blame mijn prachtige beddengoed: https://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase3/large/FC/6/0/5/2/9200000063072506.jpg
  #4 Momenteel Ben and jerry’s One Love
  #5 De stemmen van de mensen om wie ik geef
  #6 Alle mooie dieren en planten en kleuren! Dus niet het ongedierte als muggen en ander vliegend of kruipend ongedierte.
  #7 deze hou ik graag privé
  #8 op het moment de ontdekking van de hemel van Harry Mulisch
  #9 de plaats die ik inneem in het leven van de mensen om mij heen en die op hun beurt hun plaats bij mij hebben ingenomen, en ook daar ben ik dan meteen dankbaar voor
  #10 de smaak van mijn zomerfruit met rode besjes etc gemixed met banaan kokosmelk en joghurt.
  #11 moet ik nu international womansday zeggen? Naah die telt wel he, maar alle dagen waarbij mensen in het zonnetje gezet worden.
  #12 de zachte vacht van mijn katten, de huid van mijn geliefde, mijn eigen haar, het fluwelen dekentje in mijn bed.. zo kan ik nog wel even doorgaan hoor
  #13 goed kunnen leren, begrip en medeleven hebben, patronen doorzien, mensen helpen, oplossingen vinden en zoveel meer.
  #14 de aanblik van mijn bday bujo pagina, hijs heel artsy
  #15 oh zo moeilijk lente vanwege het toennemende licht en stijging van de temperatuur, het feit dat het in het teken staat van frisse starten, alles wat weer in bloei komt waardoor de wereld zoveel kleuriger is na die grauwe winter, alleen heb je in de zomer vaak meer tijd om van alles te genieten en is het toch nog warmer..
  #16 euhm… dankbaar voor mijn hersenen, telt dat?
  #17 dat er altijd kans is op verbetering
  #18 oh dit is een moeilijke.. heel slecht maar ik ben niet zo heel erg goed in kunst onthouden… ik ben echter heel dankbaar aan iedereen die mooie plaatjes heeft gemaakt die ik voor deze site gebruik (waarbij ik altijd de bron probeer te vermelden!)
  #19 knuffelen met mn poesjes in zachte, fris gewassen lakens
  #20 de juiste mensen om me heen die mij hebben geholpen te worden wie ik ben, van vrienden tot studiebegeleiders.
  #21 Johm Mayer – in the blood, een erg confronterende song maar ik ben hem steeds meer gaan waarderen. Uiteindelijk bepaal je zelf je koers en wat je doet met je afkomst.
  #22 mag dit een boek zijn? Zo ja, de ontdekking van de hemel van Harry Mulish, wat een heerlijk boek!
  #23 ik ben niet heel erg van de tradities maar wat ik een tijdje geleden gezien heb is bij een huwelijk dat degene die trouwen ieder een vaasje met zand in een kleur hebben en bij de voltrekking die twee verschillende kleuren zand in een vaasje overgieten, zo mooi!
  #24 deze? :p #tooeasy
  #25 mijn sollicitatie gesprek, het was een erg mooie gelegenheid die mij tevens dwong van te voren tot een potje zelfreflectie op dat vlak wat me weer even liet stilstaan bij wat ik allemaal geleerd heb.
  #26 poeh.. moet ik hier nou schrijven noemen of beeldend.. ik denk vooral de combinatie waar ik heel blij mee ben
  #27 mijn tandenborstel XD
  #28 small doet eigenlijk geen eer aan hetgeen waar ik dankbaar voor ben; vriendlief heeft een nieuwe motorhelm voor me gekocht; hoe lief is dat?!!!
  #29 Pamela
  #30 steeds weer weten op te krabbelen, door te zetten en je eigen kansen te creëren!

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.