Mantra, Mindfulness en Mantra's

Dag 36. Durf te veranderen

Goedemorgen lieve positivisten!
Het is weer maandag. De week gaat weer beginnen. Hopelijk hebben jullie gisteren voldoende tijd en rust gehad, genoeg geselfcared om deze week weer met frisse moed te trotseren.

Neem vandaag weer even de tijd om ter inleiding een ademhalingsoefening te doen en je te focussen op de tekst (afbeelding is het beste leesbaar via mobiel merk ik).

Voor niemand is het leven perfect, het gaat erom hoe je het zelf beleeft, je reacties op wat er op je pad komt. Welke keuzes je durft te maken wanneer je geconfronteerd wordt. En natuurlijk zal dit verandering in je leven brengen.

Wees niet bang om te veranderen wat en waar nodig en dingen die niet goed voor je zijn, die je ongelukkig maken te laten vallen. Het mag misschien soms zo lijken, maar het leven staat niet stil, en daarmee jouw ontwikkeling ook niet. Het weglopen of uitstellen van een keuze is net zo goed een keuze en het meest zinloze wat er bestaat, want ook niet kiezen zal een verandering teweegbrengen.

Wees dus niet bang de koe bij de horens te vatten. Vergeet niet dat jij, en jij alleen de macht hebt jezelf gelukkig te maken, en dat je het waard bent om gelukkig te zijn!

Nog meer oefenen? Zie #mantra’s

Like&Share
Twitter
Visit Us
INSTAGRAM
RSS

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.