Healthy Life, Mantra, Mindfulness en Mantra's, Nieuws, Praktisch, Selfcare, Sociaal, Stoornissen

#274 Stoptober mantra – You can do it!!

Per vandaag is #Stoptober van start gegaan; Nederland stopt vandaag massaal met roken, en met succes!
Het weer helpt jullie al op weg (serieus het is veel te koud en winderig nu buiten te paffen) en natuurlijk blijf ik niet achter: Speciaal voor stoptober heb ik voor jullie een mantra gemaakt om je van die gore stinkstengels weg te houden. Zet hem op!!

 

 

 


Aankomende woensdag komt het artikel met ALLE tips and tricks om te stoppen, dus stuur me vooral de jouwe in and stay tuned!!

 

 

Het succes van Stoptober

Stop net als Katja Schuurman, Jan Slagter en Kees van der Spek vanaf 1 oktober 28 dagen met roken. Reeds 225.000 rokers gingen je voor met stoptober. De afgelopen jaren hebben geleerd dat die positieve aanpak, de steun via de app én van andere stoppers het verschil maken. 

Het geheim zit hem in de positieve aanpak en de steun die Stoptober biedt, waar je ook bent en wanneer je maar wilt.
– 70% van de Stoptober deelnemers heeft Stoptober volgehouden en niet gerookt!
– Na 28 dagen 5x meer kans om blijvend te stoppen!
– Ongeveer de helft is zelfs na 3 maanden nog gestopt met roken!
– Zelfvertrouwen groeit door Stoptober!
– De redenen die deelnemers aangeven waarom Stoptober voor hen werkt: de gratis Stoptober-app (38%), samen stoppen (37%), steun (38%) en tijdsaanduiding van 28 dagen (30%).

 Doe ook mee! 
Meedoen aan Stoptober is dus meer dan 28 dagen stoppen met roken.
Het betekent: steunen en gesteund worden. Wie weet inspireer jij andere rokers om mee te doen en vol te houden!

Je staat er nooit alleen voor
Via de Stoptober-app lees je wat stoppen met roken betekent voor je gezondheid, ontvang je elke dag positieve berichten die je aanmoedigen en helpen om vol te houden, ook als het even wat minder gaat en lees je wat je zoal kunt verwachten gedurende die 28 dagen. Ook biedt de app afleiding met bijvoorbeeld filmpjes en puzzels.

Via social media (Facebook, Twitter, Instagram) blijf je op de hoogte en sta je in contact met anderen die hetzelfde doormaken als jij en kun je ervaringen uitwisselen. Ook de filmpjes van onze vloggers zorgen voor een afleiding.

StoptoberTV
50 rokers laten zich de eerste 5 dagen (van 30 september t/m 4 oktober) van Stoptober vrijwillig opsluiten. Je kunt vanaf 30 september volgen hoe het hen vergaat middels onze dagelijkse livestreams en overzicht videos op Stoptober.TV.

Stoptober is een initiatief van KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, Longfonds, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), Trimbos-Instituut, en GGD GHOR Nederland.

Like&Share
Twitter
Visit Us
INSTAGRAM
RSS

One Comment

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.