Healthy Life, Instant happiness, Selfcare

Dag 24. Zelfcare ochtend routine

Vandaag breken we de week, kijk jij ook zo uit naar het weekend? En dan vooral naar zondag, de rustdag voor de meeste mensen, en een perfecte dag om te starten met wat betreft zelfzorg.
Dus wil jij jezelf even helemaal zen te maken? Neem dan de volgende simpele morning selfcare routine even door. Eentje die ervoor zorgt dat je even helemaal kan bijtanken, goed en lekker eet, en ook je dagelijkse beweging niet overslaat. Zo kun je morgen weer de hele wereld aan!

Zoals ik al zei, op zondag heb je meestal geen wekker die laat wakker schrikken, geen gehaast door het huis om al je spullen bij elkaar te grijpen. Geen ‘verplichtingen’ en deadlines voor je ogen dansen nog voor je ook maar in de buurt van een kop koffie bent geweest, nee gewoon een dag niks.

En als je wel verplichtingen hebt zijn het vaak de leuke, later-op-de-dag-dingen; De familie bezoekjes, shopping dates met je besties etc. die je ‘moet’ doen. Aangezien je hiervoor niet je vroegste wekker hoeft te zetten heb je dus alsnog de tijd om alle aandacht aan jezelf te besteden voor dressed up and well je deur uit gaat.

Neem dus lekker de tijd voor onderstaande routine en beloon jezelf voor alle harde werk van de afgelopen week.

Selfcare morning routine

Doe bij punt 5 en 8 een oefeningetje mindfulness erbij, gebruik voor 7 een van de mantra’s of alle selflove quotes die we tot nu toe verzameld hebben en wees dankbaar voor wat de week je gebracht heeft. Des te positiever voel je je vandaag (12).

Maak de routine eigen met een opbouwschema. Heb je hem onder de knie op zondag, neem dan een tweede dag erbij, en zo bouw je steeds verder op. Totdat het je dagelijkse routine is om happy en selfcared op te staan, iedere dag opnieuw.

Fijne zondag lieve positivisten XOXO

Like&Share
Twitter
Visit Us
INSTAGRAM
RSS

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.